maanantai 20. heinäkuuta 2015

Makeup Revolution -haalinta, vol 2

Makeup Revolutionin nettikauppaan ei vain voi mennä muina naisina vilkuilemaan. Pakkohan sieltä on jotain tilata. Onneksi hinnat ovat huokeita, ja tällä kertaa sain niin kivan kylkiäisen, että oksat pois. Perjantaina sain paketin käsiini, ja voi sitä riemua, mikä täytti talon. Iskä naureskeli minulle, mutta myönsi, että onhan ne hauskan näköisiä. Vanhempani ovat tosin jo tottuneet tähän intoiluun, koska olen aina intoillut.


Halusin testata MuRin siveltimiä, joten nappasin kokeiluun meikkivoidesiveltimen: Pro F103 Stippling Brushin, ja luomivärisiveltimen: Pro E102 Eyeshadow Contour Brush. Siveltimet ovat synteettistä karvaa, ja vaikuttavat yllättävän jämäkiltä ollakseen näin edullisia. En ole ennen kokeillut meikkivoiteen levittämistä siveltimellä, eli olemme jännän äärellä.


I ♡ Makeup Eye Primer - Stay don't stray tarttui mukaan heräteostoksena, mutta se tulee tarpeeseen. Etsin aina hyvää primeria silmämeikille, jospas tämä olisi toimiva!


Kulmavahat ovat aina kivoja kokeilla. I ♡ Makeup I Tint My Brows, sävy Light Medium on sopivan tummaa, ja levittyy tosi nätisti. Nämä kulmavahat ovat kuulemma dupeja Benefitin Gimme Brow'lle.


Huulipunia ei voi koskaan olla liikaa, ja tällaiset näppärät kynäpunat ovat ihania! I ♡ Makeup The WOW Stickit, sävyssä Atomic, Call me ja Maria ovat todella kauniinsävyisiä mattapunia. Niin juu, ne on nimetty Blondien biisien mukaan. Hauska yksityiskohta! Näistäkin swatchit myöhemmin.



Mutta se kylkiäinen! Kaupanpäällisiksi MuRilaiset pistivät I ♡ Makeup Slogan -sarjan "Explicit Content" -paletin. Se on upea! Hologrammikansi, ja monta upeaa sävyä. Swatchaan tämän vielä myöhemmin, mutta ainakin shimmeriset napit vaikuttavat ihanilta! Ah, värejä, joita en normaalisti ostaisi! Mutta kaikki sellaisia, joita todellakin tulen käyttämään. Nämä huutavat syksyä.



Makeup Revolution on ihana! Minun tekisi mieli ostaa koko kauppa tyhjäksi. Yksi Hengen hedelmä on itsehillintä, mutta hankalaa on.

 Onko MuR tuttu?


12 kommenttia:

  1. Ei ole tuttu, mutta onpa kivan näköisiä paketteja, alkoi himottamaan täälläkin! <3

    Aurinkoista maanantaita Fanni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paketit ovat söpöjä! Kannattaa kurkkia, voi löytää aarteita!:)

      Iloa alkavaan viikkoon ja, Tiia!<3

      Poista
  2. Huulipunat vaikuttavat mielenkiintoisilta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ne ovat! MuRilla on tosi iso valikoima erilaisia huulipunia. ja ainakin nämä ovat aikast ihania! Kirjoittelen näistä kyllä lisää piakkoin..:):)

      Poista
  3. Noista pensseleistä kuulisin mielelläni kokemuksia! :D Mulla on hakusessa iso pyöreä häivytyssivellin ja viistoon leikattu kasvosivellin ja MuR:in valikoimasta näkyis löytyvän. Minkä hintanen toimitus muuten oli? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kirjoittelen näistä, jahka saan jonkun ajatuksen kasaan!:) Suhteellisen hyviltä nämä tuntuvat hintaansa nähden. Toimitus on kuutisen euroa, eli vähän kalliimpaa, mutta tuotteet on pakattu hyvin, ja toimitus nopeahkoa. Ja koska tulevat Briteistä, ei ole tullivaaraa!;)

      Poista
  4. Melkoinen kaupanpäällinen! :O :O :O <3

    VastaaPoista
  5. Mää haluan nähdä miltä tuo Parental Advisory näyttää sisältä :D

    VastaaPoista
  6. Kaupanpäällinen <3 oijoi! Hyvät kaupat teit :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!