sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Joulukuun loppuneet

Uusi vuosi, mutta kujeet sen sijaan vuodelta 2017. On meinaan aika katsastaa joulukuun tyhjentyneet purnukat. Joulukuussa tyhjeni aika vähän mitään, mutta otin mukaan myös tuotteet, jotka päätin hävittää kansansa keskuudesta. Siksi määrä onkin ihan mukava. Tyhjiä 14 kpl, vanhentuneita 9.


Sosar - Sacred Forest Peat Mask* oli mukava turvenaamio! Pienestä tuubista riitti pitkään. Tuoksu ei ollut maailman ihanin, mutta teho oli mainio. Iho jäi puhtaaksi ja kivan sävyiseksi. Ostaisin ehkä uudestaan.
PS...  - Plumping Vitamin E Sheet mask - Kiva kangasnaamio. Kosteutti. Ostaisin uudestaan.
Montage Jeunesse - Natural Charcoal Pore Strips - Totesin, että nämä mustapäälaput ovat minulla ihan turhakkeita. En siis ostaisi uudestaan, mitään sorttia.
Freeman - Dead Sea Minerals facial cleanser oli ikuisuusprojekti, jonka siirsin lopulta Raumalle. Kiva putsari, tykkäsin tuoksusta, tehosta ja koostumuksesta. Ostaisin ehkä joskus uudestaan. Näin isot pakkaukset vaan yleensä ärsyttävät.
Clinique - Rinse-off foaming cleanser* - Minulla on näitä pikkutuubeja useampi, ainakin ollut. En pidä juuri Cliniquen tuotteista. Niissä on epämiellyttävä haju, ja yleensä ne saavat ihon polttelemaan. Niin tämäkin pesuaine. Aivan liian kuivattavaa. En ostaisi.


Lumene - Bright Now Vitamin C Hyaluronic essence - Kolmas tyhjentynyt pullo tätä! Minulla on vielä yksi pullo kesken, mutta sen jälkeen aion pitää taukoa. Kiva tuote, mutta varmasti parempiakin löytyy.
H&M - Cashmere Haze Body cream - Ihana vartalovoide! Tuoksu täyskymppi ja koostumus kiva. Paksu, mutta imeytyy nopsaan. Ostaisin uudestaan.
Dove - DermaSpa Youthful Vitality body lotion* - Doven tuotteet toimivat aina. Tässä oli hieman liian makea tuoksu minun makuuni. Mutta muuten kiva voide. Kosteutti mutta imeytyi äkkiä. Ostaisin toisen tuoksuisena.
Joik - Lemon & Vanilla body scrub* - Sain pienen purnukan I Love Me -messuilta. Kiva kuorinta. Jätti ihon vähän öljyiseksi, mikä helpottaa rasvausoperaatiota. Ostaisin ehkä.
Lidl - Höylä - Ostan aina näitä Lidlin miesten höyliä. Ne ovat edullisia ja toimivia. Ostan uudestaan.
The Body Shop - Mango Body mist - Ostin vartalotuoksun Intian matkaa varten vuonna 2012. Olin säilönyt sen Raumalle, mutta nyt totesin, että tuskin tulen enää käyttämään. Aivan liian makea ja hedelmäinen tuoksu makuuni. Eli just sitä mangoa. Suosittelen, jos pidät hedelmäisistä tuoksuista. En ostaisi uudestaan. Menee loppuun vessatuoksuna.


Essence - Liquid eyeliner waterproof - Suosikkieyelinerini! Nyt kierroksessa on kolmas tuubi. Kestää, on mustaa, sivellin on sopivan lyhyt ja paksu makuuni. Ostan uudestaan.
Essence - All about matt! Fixing compact powder - Ihan hyvä puuteri. Piti mattana, muttei tehnyt ihosta rutikuivaa. Ostaisin uudestaan.
Essence - Lash Princess Sculpted Volume mascara - Tykkään Essencen ripsareista! Tämäkin oli ihan kelpo kaveri. Pidän kuitenkin enemmän siitä vihreästä versiosta. Tämän harja oli kaareva, mikä ei ole minulle paras malli. En osta uudestaan.
Natural Code by Lumene - Brow shaper wax, Brown - Tätä ei enää myydä, joten se siitä. Aika mitäänsanomaton tapaus.
Rimmel - Glitter Bomb -kynsilakka, 020 Mistletoe - Tämä oli ihan mahtava kynsilakka! Puna-vihreää glitteriä, sopi kivasti joulukauteen. Ikivanha lakka, joten ei taideta enää myydä. Vastaavan voisin ostaa.
Lumene - Gel Effect -kynsilakka, 189 Samettiyö* - Lumenen kynsilakat ovat aina hyviä. Tässä oli ihana viininpunainen sävy. Tykkäsin ja käytin viimeistä tippaa myöten. Ostaisin uudestaan.


Lisäksi vanhentuneet tuotteet:

Essence - mystinen kanneton kivipuuteri, 11 Pastel Beige - Kiva puuteri, kai?
Grimas - Mystinen, kulahtanut kakkumeikkivoide - Tämä on mallia muinaismuisto, en tiedä miksi minulla edes oli tämä vielä. Hankittu koulun teatteriproggikseen 2013, jossa oli yleisessä käytössä. Hyi. Ei edes kovin hyvä ja peittävä, vaikka teatterikäyttöön tehty.
I <3 Makeup - Mystinen, kulahtanut silmämeikinpohjustaja - Tämä primeri ei pitänyt meikkiä paikoillaan ollenkaan. Ihan turhaan olen tätäkin säilönyt.
Elf - Yhtä mystinen ja yhtä kulahtanut silmämeikinpohjustaja - Sama vika rahikaisella. Roskiin.
Maybelline - Eyestudio Lasting Drama gel liner, 01 Black - L'Orealin tuote, mutta oli hyvä. Ikivanha ja kuivettunut. Tässä tuli mukana aivan loistava sivellin. Hukkasin sen vastikään, harmittaa.
Rimmel - Exaggerate Eyeliner - Tykkäsin tästä aikoinaan, mutta teki inan verran liian kiiltävää jälkeä. Ostaisin silti ehkä joskus uudestaan.


Joulukuussa siis loppunsa kohtasi yhteensä 23 tuotetta. Ihan hyvin. Yritän päästä eroon hilloamisongelmasta. Jos tuote on huono ja/tai en muuten käytä sitä, roskiin vaan. Ikiaikaisten jämien säilöminen on pöljää.

Onko joukossa tuttuja tuotteita?

*Tuote saatu

6 kommenttia:

  1. Onpa mojova kasa loppuneita:) Tällaisissa kasoissa meitsin silmä lepää;)
    Olen samaa mieltä Cliniquen ihonhoitotuotteista tai ainakin niistä vähistä mitä olen kokeillut. Ainakin joissakin kasvotuotteissa näyttäisi olevan denat.alcoa, jonka veikkaan olevan syyllinen epämiellyttävään ihotuntemukseen ja tuoksuun. Cliniquen meikit on paljon kivempia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy sanoa, että lepää omakin silmä. Vaikken ole mikään konmarittaja, tuntuu kivalta päästä eroon tavarasta.. :D
      Cliniquen meikit tosiaan ovat kokemukseni mukaan vähän kivempia, mutta niissä on se sama haju. Mulla on yksi huulipuna, joka on tosi kaunis huulilla, mutta se haju oli jo uutena ihan karsea.

      Poista
  2. Hyvä määrä loppuneita! Kateellinen tosta pinosta. :D Lumenen seerumi ja kynsilakat ovat tosi kivoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, kateellinen! Mun täytyy sanoa, että olen yllättynyt, että mulla oikeasti loppuu näin paljon kaikkea. Olen ollut siinä uskossa, että ikinä ei mikään tyhjene. :D Lumenen uusia kynsilakkoja en ole kokeillut, toivon etteivät sörkkineet koostumusta kun pistivät homman uusiksi!

      Poista
  3. Multa löytyy myös tuo sama TBS Mango body mist, josta ihme kyllä tykkään vielä vaikka onkin minulla jo pitkään ollut. Mun mielestä tuoksu muistuttaa enemmän Haribon persikkakarkkeja kuin mangoa, joka osin varmaan selittääkin pohjatonta ihastustani kyseiseen tuotteeseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TOTTA! Niiltähän se tuoksuu! :D Itsehän räsäytin pullon äsken rikki kylppärissä. Sillälailla Fanni.

      Poista

Kiva kun kävit!