torstai 30. tammikuuta 2014

Tehokaksikko

Lushin palashampoo on kerrassaan näppärä tuote. Mieti nyt: miltei kolme pulloa shampoota yhdessä palassa. Siinä on mainio pesuteho ja ihana tuoksu.

Shampoopalani on mennyt käytössä niin rumaksi, etten näytä sitä. Kuvassa kätsä metallirasia shampoolle.
Karma Komba on yksi parhaita koskaan käyttämiäni shampoita. Se selvittää takut sekä jättää tukan kosteutetuksi ja runsaaksi. Niin ja se tuoksu! Mieleeni tulee Intia, ostinhan ekan palani sopivasti Intianmatkalleni. Pala kestää pitkähiuksisen aktiivisessa käytössä useita kuukausia, kunhan sen muistaa jättää ilmavasti kuivumaan. Koska incien tsekkaaminen on kaikista kivaa, täältä pesee (pun very intended!) Shampoo on vegaaninen!

Sisältää: sodium lauryl sulfate, cocamide DEA, hajuste (parfum), patsuliöljy (Pogostemon cablin), appelsiiniöljy (Citrus aurantium dulcis), laventeliöljy (Lavandula hybrida), mäntyöljy (Pinus), sitruunaruohoöljy (Cymbopogon schoenanthus), elemiöljy (Canarium luzonicum), keikarinkukkauute (Gardenia jasminoides), *citral, *geraniol, *citronellol, *limonene, *linalool, CI 42090 & 19140, jalosauramo (Anthemis nobilis).
* esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä



Bring all boys to the yard! 
Tehokaksikon toinen taistelija on Lushin American Cream -hoitoaine. Se on kermaista, kosteuttavaa ja ylläripylläri, aivan todella herkun tuoksuista. Tukka jää pehmeäksi kuin mikä. American Cream ei kuitenkaan latista kuontaloa liimaiseksi. Hiuksiin jää todella ihana vaniljainen tuoksu. Ja incit tästäkin, koska tietenkin. American Cream ei ole vegaaninen, sillä siinä on lanoliinia.

Sisältää: hunajavesi (mel, aqua), vaniljatankouute (Vanilla planifolia), propylene glycol, tuore luomuappelsiini (Citrus aurantium dulcis), cetearyl alcohol (&) sodium lauryl sulfate, tuoreet mansikat (Fragaria vesca), hajuste (parfum), lanoliini (lanolin), cetrimonium bromide, cetearyl alcohol, vanilja absolute (Vanilla planifolia), muskatellisalviaöljy (Salvia sclarea), laventeliöljy (Lavandula augustifolia), bentsoehartsi (Styrax benzoin), *linalool, coumarin.
* esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä


Jos nyt jotain pahaa sanottavaa pitää olla, niin ladataan tiskiin: molemmissa tuotteissa on sulfaatteja. Käyn sisäistä kamppailua aiheesta, mutta itsekkäästi pitäydyn sulfaattisissa pesuaineissa, koska hiussaippuat eivät vain tahdo pestä tukkaani ja päänahkaani.

Suosittelen tutustumaan muihinkin Lushin shampoisiin. Aika monelle päälle löytyy sopivia koostumuksia, ja tuoksufriikki lämpenee. Hajusteherkän kannattaa kavahtaa kauemmaksi.

Pesemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!