maanantai 14. maaliskuuta 2016

"Minéraux de la Mer Morte"

Ah, miten kaikki kuulostaakaan hienommalta ja dramaattisemmalta ranskaksi! Tänään esittelyssä ihana uutuus Freemanilta, Dead Sea Minerals foaming facial cleanser.


Sanon heti: tämä putsari voisi olla helposti ylellisemmän merkin tuote. Erilaisella pakkauksessa ja hieman tyylikkäämmin brändättynä uskoisin helposti, että kyseessä on muutamaa euroa kalliimpi tuote. Tässä tuotteessa kohtaavat ylellinen moussemainen koostumus, tuoksu ja tuntuma. Putsari pesee tehokkaasti, muttei kuivata ihoa. Pieni määrä riittää koko kasvojen puhdistamiseen. Itse käytän tätä puhdistamisen kakkosvaiheessa, ja se irrottaa öljyn ja meikinrippeet tehokkaasti, mutta hellävaroen.


Dead Sea Minerals foaming facial cleanser sisältää merisuolaa, merileväuutetta ja, Freemanin tuotteille tyypillisesti, hullun määrän erilaisia hedelmäuutteita (kookos, inkivääri, banaani, papaija...) Sanoinko jo, että tuoksu on ihana? Putsari on helmiäismäistä ja liukuu kostealla iholla moitteettomasti. Se on helppo pestä pois, eli se ei jää iholle pyörimään. Inhoan huonosti poispeseytyviä tuotteita, yksinkertaisesti ja kerrassaan. Pakkaus on Freemanmainen, hauska, värikäs ja nuorekas.

Summa summarum: loistava puhdistuote loistavaan hintaan. Omani hain Sokokselta. hintaa taisi olla 4.50. Kaksi peukkua ja yksi pikkurilli!

10 kommenttia:

  1. Olen ilokseni huomannut, että meidän Halpa Hallissa on melko hyvin saatavilla vähän erikoisempia Freemanejä, mutta tätä ei muistaakseni ole. Harmi, koska tämä meni nyt kyllä "pakko kokeilla" -listaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos jotain omalta lähiseudulta puuttuu, se on Halpa-Halli!!:D

      Poista
  2. Mä oon monta kertaa meinannut kokeilla tuota, mutta se on aina vähän jäänyt. Ehkä kokeilen seuraavaksi, vaikuttaa tosi hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraavaksi ostoskoriin! Plus Freeman on eläinkokeeton...;)

      Poista
  3. Hauskaa miten Freemanin purkit ovat aina samankokoisia, oli sitten putsari tai naamio :)

    VastaaPoista
  4. Musta Freemanin pakkaukset on olleet aina hauskan värikkäitä, vaikka niissä on vähän liikaa kaikkea mun makuun, ne ei silti ärsytä. :D Mulle tulee aina Freemanin tuotteista mieleen eräs ystäväni, joka oli aivan hulluna niihin, kylppärin kaapissa ei ollut mitään muuta. Hänen luonaan kokeilin ensimmäisen kerran kurkkunaamiota ja rakastuin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivät ne ainakaan kaikkein rumimmasta päästä ole. Kaipailen vieläkin niitä vanhoja pakkauksia vuosituhannen taitteesta.:)

      Poista
  5. Mua harmittaa vaan, että Freemanin tuotteet tulee niin valtavissa tuubeissa. Nää on näitä bloggaajaongelmia, kun ei mahdu kaappiin :D Mut kuulostaa kiinnostavalta tuotteelta, pitäis testaa tää Avocado & Oatmeal Foaming Cleanserin ohella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa tutulta ongelmalta..:D Mun vastaus ongelmaan on vaan lutrata näiden kanssa. Eipä tarvii kaiken kanssa pihistellä. Tuubeissa tosin on usein puolet ilmaa, pelko pois!;)

      Poista

Kiva kun kävit!