torstai 16. maaliskuuta 2017

Kesä Italiassa

Lushin shampoopalat ovat kultaa. Uskaltauduin kokeilemaan uutta versiota, sillä sen väitettiin sopivan vaaleille kutreille kuin nakutettu. Kyseessä on Montalbano, joka sisältää sitruunaöljyä, oliiviöljyä ja rosmariinia. Italian makuja siis!


Montalbano putsaa päänahan moitteettomasti, ja tukka jää ilmavaksi. Alkuun tukka tuntuu hieman narskuvalta (ei lempparitunteeni varsinkaan nyt, kun hiukset ovat kuivaakin kuivempia...) mutta tunne väistyy nopeasti, ja jäljelle jää puhdistettu, kiiltävä ja pehmeä pää. Sitruunan luonnolliset hedelmähapot sulkevat hiussuomuja, mikä tarkoittaa sitä, että hiuksista tulee kiiltävämmät. Shampoo puhdistaa päänahan, muttei vie mukanaan sen omia öljyjä. Lisäksi sitruuna kirkastaa vaaleaa hiusta hieman, mikä on plussaa minun kirjoissani. Shampoon tuoksu on Lushin tuotteeksi yllättävän mieto. Se on vienon sitruksinen ja yrttinen. Jos siis pelkäät Lushmaista tuoksuöveriä, jota minä kyllä rakastan, mutta tiedän, että kaikki eivät, kokeile tätä! Montalbano sopii kaikille hiustyypeille.

Ainesosat:
sodium lauryl sulfate, vihreä oliivi (Olea europaea), sisilialainen sitruunaöljy (Citrus limonum), tuore sitruunamehu (Citrus limonum), tuore sitruunankuori (Citrus limonum), karkkipore, sitruunankuori (Citrus limonum), tuore sitruunaviipale (Citrus limonum), rosmariini absolute (Rosmarinus officinalis), luomusitruunamyrttiöljy (Backhousia citriodora), *citral, *geraniol, *limonene, hajuste (parfum), keikarinkukkauute (Gardenia jasminoides) 


Hintaa Lushin shampoopaloilla on 13,50 euroa. Se on käypä hinta toimivasta ja riittoisasta shampoosta. Yksi palahan kestää kauan.

No johan sinäkin olet kokeillut Lushin palashampoita?

10 kommenttia:

  1. Mä päädyin tämän ostamiseen, kun kysyin Lushilta hellävaraista vaihtoehtoa hiuksille enkä pettynyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on hellävarainen! Mutta samalla mielestäni tosi tehokas. Tuntuu, että harvoin nämä kaksi yhdistyy.. :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Uskon, että tykkäisit, kun olet vähän tuoksuherkempi (muistanko oikein?) :)<3

      Poista
  3. Tuo on kyllä ihan huippu! Sain Montalbanon käyttöön syksyllä kun oli se palashampookampanja ja rakastuin heti. Tuoksu on ihan huippu ja hiuksista tulee niin ihanan tuntuiset. Nyt on mietinnässä mitä testaisi tuon jälkeen. Honey I washed my hair voisi olla ihana, ensi talveksi ehkä Soak and Float. Onko sinulla muuten kokemusta niistä kiinteistä hoitoaineista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Honey I washed my hair on tarkoitus testata seuraavaksi. Karma on Lushin paras shampoo, rakastan sitä kuin hullu puuroa. Se on nykyisin vain nettimyynnissä, mikä on harmi..:/ Kiinteitä hoitsikoita en ole kokeillut, niitä kohtaan epäluuloni on aika iso. Normihoitoaineita olen kokeillut. American cream on IHANA.

      Poista
  4. Lushin shampoopalat ovat loistavia, villiinnyin niihin vasta vähän aika sitten, mutta enää en voisi olla ilman. :) Tätä en ole vielä kokeillut, pitää ostaa testiin seuraavaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä on lempparisi? :)

      (Minä olen aina välillä ilman, mutta sitten muistan miten hyviä nämä ovat ja palaan takaisin..:D)

      Poista
  5. Mä tykkäsin myös tästä Montalbanosta :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!